Tayland Televizyonu Oğuzlar’da

Tayland'ın ünlü televizyon yapımcısı Arkeoloji ve sanat tarihçisi Paothong Thongchua ile PP TV ekibi Oğuzlar’da çekim yaptı.

25 Haziran 2018 Pazartesi 15:23
Tayland Televizyonu Oğuzlar’da

Tayland'ın ünlü televizyon yapımcısı Arkeoloji ve sanat tarihçisi Paothong Thongchua ile PP TV ekibi Oğuzlar’da çekim yaptı.

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, yurt içinden olduğu gibi yurt dışından da ilçeye özellikle Uzakdoğu'dan yeni turistlerin gelmesi için ellerindengelen çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Tayland’ın ünlü televizyon yapımcısı, arkeoloji ve sanat tarihçisi Paothong Thongchua ile PP TV ekibinin ilçede tarihi ve turistik mekanlar, Oğuzlar 77 cevizi, yöresel ürünler ve kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarının çekimlerin yaptığını belirten Ateş, Tayland’dan gelen ekibe şahsı, Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen ve Tempel Turizm Sahibi Taner Aktaş'ın eşlik ettiğini ifade etti.

Uzakdoğu ülkelerinde büyük bir izlenilirlik oranına sahip olan PP TV HD 36 kanalındaki programda turistik bölgelerin tanıtımını Paothong Thongchua yaparken, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına ve çok sayıda yabancı turistin geleceğine inandığını kaydetti.

Ateş, katkılarından dolayı Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen ve

Tempel Turizm Sahibi Taner Aktaş’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.06.2018 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.