Tecrübe konuştu

Kültür Turizm Derneği'nin Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi'nin eğitim konuğu Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Mehmet Sefa Doğru oldu.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 01:36
Tecrübe konuştu

Çorum Kültür Turizm Derneği tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hazırlanan ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın desteğiyle uygulanan Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi’nde bu hafta çok sayıda belgesel ve deneysel belgesel üzerinde çalışmış olan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Mehmet Sefa Doğru’yu konuk oldu.

İstanbul’un Sesi, 16. Safranbolu Altın Safran Belgesel Film Festivali, Amatör Dal, İkincilik Ödülü (2015), Süheyla, 4. Boğaziçi Film Festivali, Ulusal Belgesel Dalı, En İyi Film Ödülü. (2016)/ 4. SETEM Akademi, BAK Ödülleri, Belgesel Dalı, En İyi Film Ödülü. (2016) ödüllerinin sahibi Doğru, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Bir filmin fikir aşamasından senaryoya, ardından yapımcısına ve en sonunda da beyaz perdeye aktarılmasına kadar bir belgeselin tüm aşamalarının tartışıldığı sunum, öğrencilerin soruları ile tamamlandı.

Son Güncelleme: 20.05.2019 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) 2019-05-20 13:34:07

güzel şeyler yapılıyo , maşAllah