Türk sanat müziğiseverlere çağrı

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu çalışmalarına başladı.

01 Kasım 2018 Perşembe 09:50
Türk sanat müziğiseverlere çağrı

Çorum Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kurulan Türk Sanat Müziği Korosu çalışmalarına başladı.

Yapılan açıklamada “Türk Sanat Musukisi en önemli geleneklerimizden biridir. Bu milli geleneğimizi kültürel etkinliklerle daha iyi tanıtılmasını, gelecek kuşaklara en güzel şekilde aktarılmasını sağlamak amacıyla valiliğimiz himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Koro çalışmaları Koro Şefi Selda Erdost nezaretinde çalışmalarına başladı. Her hafta Çarşamba günü saat 19.30 da Yazıçarşı  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında yapılan koro çalışmasına Türk Sanat Müziği severler davetlidir. Koroya katılmak isteyen müzik severler 0 532 260 4029 telefon numarasından irtibata geçebilirler.” denildi.

Son Güncelleme: 01.11.2018 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.