Umut Tiyatrosu sahne alıyor

Çorum Umut Tiyatrosu, ‘Yeniden Başlamak’ isimli oyunu ile tiyatro severlerle buluşacak.

02 Şubat 2015 Pazartesi 10:37
 Umut Tiyatrosu sahne alıyor


Çorum Umut Tiyatrosu, ‘Yeniden Başlamak’ isimli oyunu ile tiyatro severlerle buluşacak.


Şahin Örgel'in yazıp Mustafa Taşkıran'ın yönettiği oyun, yarın saat 20.00'de Devlet Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek.


Deniz Yıldız ve Semra Çetinkaya'nın rol aldığı oyun Umut Tiyatrosu'nun 2015 sezonunda sahneleyeceği ilk gösteri olacak.


Ölüm korkusu ile hayattan bunalmış ve yatalak bir şekilde yaşayan yaşlı bir adamın yeniden hayata tutunmasını konu alan oyunda Salim ile Müjgan isimli karakterler arasında geçen diyaloglar yer alıyor.


Komedi-dram türündeki iki perdelik oyunda, bakıcılık yapan Müjgan'ın huysuz bir ihtiyar olan Salim'i ikna çabalarına dikkat çekiliyor.


Yönetmen Mustafa Taşkıran oyunla ilgili yaptığı açıklamada "Umut Tiyatrosu'nun yeni sezonda sergileyeceği ilk oyun olan 'Yeniden Başlamak' yakında tiyatro severlerle buluşacak. Şahin Örgel'in yazdığı, Deniz Yıldız ve Semra Çetinkaya'nın rol aldığı oyuna tüm Çorum halkını davet ediyoruz. Oyunun biletleri Şellale Kafe ve Gönülçelen Restoran'dan temin edilebilir. " diye konuştu.




Son Güncelleme: 02.02.2015 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.