Ünlü sanatçının konuğu oldular

ÇESİAD yönetimi ve öğrencileri RT Müzik’te canlı olarak yayınlanan Yıldız Akşamları  programına katılarak sanatçı Muazzez Ersoy'un konuğu oldular

15 Aralık 2017 Cuma 15:15
Ünlü sanatçının konuğu oldular

Merkezi İstanbul'da bulunan Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (ÇESİAD) yönetimi ve öğrencileri etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor.

ÇESİAD yönetimi ve öğrenciler TRT Müzik’te canlı olarak yayınlanan Yıldız Akşamları  programına katılarak Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Ersoy ile güzel bir akşam geçirdiler.

Salonu dolduran Çorumlular ve ÇESİAD’ın bursiyer öğrencileri eğlenceli ve keyifli geçen programın ardından Sanatçı Muazzez Ersoy ile görüştüler. Sanatçı, Çorumlular’ı ve Çorum leblebisini çok sevdiğini söyledi.

ÇESİAD Başkanı Mehmet Karaca da, ünlü sanatçıya leblebi ve Saat Kulesi maketi hediye ederek kendisini fahri hemşehrimiz ilan etti.  Ayrıca Çorumlular’a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165