Ve restoranın açılış tarihi belli oldu

12 Aralık 2022 Pazartesi 15:19
Ve restoranın açılış tarihi belli oldu

Çorum Belediyesi, Velipaşa Hanı içerisine Çorum yemekleri konseptinde restoranı yeni yılda açıyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, restoranın Ocak ayında hizmete sunulacağını duyurdu.

Çorum halkının yoğun ilgi gösterdiği sosyal tesisleri hizmete açıklarını belirten Başkan Aşgın, yakın zamanda Velipaşa Hanı içerisine Çorum yemekleri konseptiyle bir restoran açılacağının da müjdesini verdi.

Başkan Aşgın, “Göreve gelmeden önce hanımeli yöresel satış noktaları yapacağız dedik şu an beş noktada Hanımeli Yöresel satış noktaları yaptık. Millet kıraathanesi yapacağız dedik iki tane yaptık. Sosyal tesis yapacağız dedik, şu an yedi noktaya sosyal tesis yaptık. Sosyal tesislerimiz hakikaten çok güzel bir işlev görüyor. Şimdi de Velipaşa Hanı içerisinde ilk kez sosyal tesis mantığıyla bir restoran açacağız. Şehir dışından misafirlerimiz geldiği zaman İskilip dolmasından Çorum baklavasına kadar birçok yöresel yemek çeşidi ikramında bulunabileceğimiz bir restoranımız olacak. İnşallah yeni yılla beraber Ocak ayında bu hizmetimizi de hayata geçiyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖNERİ 2022-12-12 15:50:46

keşkek fırını yapılmalı, iskilip dolması ikramı yapılmalı, dolma kazanları dizayn edilmeli ve sürekli dolma satışı yapılmalı, (İskilip Belediyesinden destek alınmalı) yaprak sarması ve yırtma yemekleri bol yapılmalı ne iskilip miş yemekleri aklından çıkmıyor diyor olabilirsiniz ama gerçekler böyle

Misafir Avatar
Recep 2022-12-14 08:34:38 @ÖNERİ

onu iskilip belediyesi yapmalı..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Osman 2022-12-12 17:11:15

devlet cafe işletir mi . bu işleri fazla uzatmamak gerekir

Avatar
Sorumlu 2022-12-12 19:24:52

Evet dediklerinizi tek tek yapıyorsunuz.Ancak suya otobüse zam yapacağını dememistiniz

Avatar
Osmana cevap 2022-12-12 20:22:23

Sen bilmem ne kafelerde 1 fincan kahveye 60 tl ver.devletin işine karışma bence.