Yoğun istek üzerine

Sungurlu Belediyesi Mesire Kafe’de gerçekleştirilen canlı müzik programlarını yeniden başlatıyor.

16 Aralık 2019 Pazartesi 14:06
Yoğun istek üzerine

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıllarda Mesire Kafe’de gerçekleştirilen canlı müzik programı beğeni topladı. Vatandaşların yoğun talepleri üzerine bu kış sevilen sanatçılar Murat Vargeloğlu ve Arif Kekeç’in sahne alacağı yeni bir canlı program düzenlenmesine karar verildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ”Uzun kış gecelerinin sıkıcılığını gidermek ve hemşehrilerimize daha güzel bir ortam hazırlamak için bu uygulamayı başlattık. Cuma ve cumartesi akşamları ilçemizin yetiştirdiği sanatçıların söylediği eserlerle, hemşehrilerimize hoş bir gece yaşatmak, haftanın stres ve yorgunluğunu atmalarını sağlamak istiyoruz. Kış programları 20 Aralık 2019 tarihi itibariyle yeniden başlıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkan 2019-12-17 00:05:42

Sungurludaki üniversite gençleri orada buluşsun. Belediye olarak aman faydalı işler yapmayın.. MazAllah eğitime öğrenciye ülkeye bir faydanız dokunur!!!