Yoğun talep üzerine ikinci kurs

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi, temmuz ayında açtığı yağlıboya...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 17:07
 Yoğun talep üzerine ikinci kurs


Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi, temmuz ayında açtığı yağlıboya resim kursundan sonra gelen talep üzerine Eylül ayında bir kurs daha açıyor.


TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan yaptığı açıklamada, TDED Çorum Şubesi’nin birçok dalda kurs açarak Çorum halkına hizmet verdiğini, bu yaz yağlı boya resim kurslarının büyük ilgi gördüğünü dile getirdi. Resim öğretmeni Rukiye Özdemir’in öğreticiliğinde Temmuz ayında açılan kursta eğitim görenlerin sergi açacağını ve Amasya’ya gezi düzenleneceğini ifade eden Turhan Candan, yeni dönem kurs kayıtlarının başladığının altını çizdi.


Kara kalem, yağlı boya, suluboya, akrilik ve kolaj tekniklerinin verileceği resim kursunun Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri öğleden sonra 13.00-17.00 saatleri arasında olacağını belirten Candan, kursa katkı sağlayan Rukiye Özdemir’e teşekkür etti. Candan, isteyen herkesin resim kurslarına müracaat edebileceğinin altını çizdi.






Son Güncelleme: 20.08.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165