5 isim arasında

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, hemşehrimiz Naci Bostancı'yı meclis başkan adayları arasında gösterdi.

07 Şubat 2019 Perşembe 10:30
5 isim arasında

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, TBMM Başkanlığı için kulislerde ismi geçenler arasında AK Parti Grup Başkan Vekili Ankara Milletvekili hemşehrimiz Naci Bostancı’yı da yazdı.

İşte Selvi’nin ‘Meclis Bakanlığı Kulisi’ başlıklı yazısında geçen o bölüm;

“Binali Yıldırım 18 Şubat tarihinde Meclis Başkanlığı’ndan istifa ettiği takdirde üçüncü örnek olacak. Binali Yıldırım’ın istifası üzerine Anayasa’nın 94. maddesine göre 5 gün içinde adaylık başvuruları yapılacak. 23 Şubat Cumartesi günü ise yeni Meclis Başkanı seçilecek. AK Parti’de 5 isim konuşuluyor. Grup Başkanı Naci Bostancı’nın ismi ağırlığını korumakla birlikte AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanvekili Mustafa Şentop, eski Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın isimleri var…

Son Güncelleme: 07.02.2019 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2019-02-07 18:31:42

İskilip e faydası olurmuu?

banner165