Ahmet Ahlatcı’ya çağrı

Çam Yarması – 2 Bitik Kardeşler isimli komedi türü sinema filminin yapımcısı Murat Kuşçu, tüm Çorumluları filme sahip çıkmaya çağırırken, işadamı Ahmet Ahlatcı’ya ayrı bir parantez açtı.

28 Aralık 2019 Cumartesi 21:58
Ahmet Ahlatcı’ya çağrı

Çam Yarması-2 Bitik Kardeşler isimli komedi türü sinema filminin yapımcısı Murat Kuşçu, tüm Çorumluları filme sahip çıkmaya çağırırken, işadamı Ahmet Ahlatcı’ya ayrı bir parantez açarak, “Sayın Ahlatcı Çorum için yapılan tüm projelere desteğini sunan değerli bir iş insanımız. Kendisinden filmimize ‘sunar-sundu’ sponsoru olmasını bekliyoruz. Buradan kendisinden randevu talep ediyoruz. Bizleri kırmayacağını ümit ediyoruz” dedi.

Havuzbaşı Kafe-Restoran’da düzenlediği basın toplantısında konuşan HMK Yapım Sahibi Murat Kuşçu, sinema filminin Mart ayında vizyona gireceğini belirterek, Sinema Yasası gereği filmin 150 bin seyirciye ulaşamaması halinde yurt dışına açılamayacakları gibi 2 yıl süreyle de hiçbir platformda gösterime giremeyeceğini kaydetti.

Şuan da dereyi geçtiklerini ve gölde boğulmak istemediklerini vurgulayan Kuşçu, tüm Çorumlu hemşehrilerinin projeye sahip çıkmalarını istedi. Filmin çekilmesine bugüne kadar maddi ve manevi destek olan Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarına, iş dünyası ile esnaf ve sanatkarlara teşekkür eden Murat Kuşçu, bu arada BELTAŞ’ın ciddi bir sponsor olduğunu ve tüm sözlerini yerine getirdiğini dile getirdi.

Çam Yarması -2’nin filmden ziyade Çorum’un tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına büyük katkı sunacağına inancının tam olduğunu belirten Kuşçu, Çorumlu iş adamı Ahmet Ahlatcı’ya da çağrıda bulunarak, “Sayın Ahlatcı Çorum için yapılan tüm projelere desteğini sunan değerli bir iş insanımız. Kendisinden filmimize ‘sunar-sundu’ sponsoru olmasını bekliyoruz. Buradan kendisinden randevu talep ediyoruz. Bizleri kırmayacağını ümit ediyoruz” dedi.

Komedi filminde küfürden uzak durduklarını ve 7’den 70’e herkesin izleyebileceği bir aile filmi olduğunun altını çizen Murat Kuşçu, vizyonda milyonlara ulaşma hedefinde olduklarını kaydetti. Filmin 2 milyon gibi ciddi bir bütçeyle çekildiğini söyleyen Kuşçu, filmin kadrosuna ve ekibine inandığını ve izleyicilerin filmde hem güleceklerini hem de memleketleri Çorum’u iliklerine kadar hissedeceklerini ifade etti.

Filmin galasının ise vizyondan 10 gün önce Hanoğlu Konağı’nda gerçekleştirileceğini aktaran Murat Kuşçu, filme katkı sunanlara ve sunacak olanlara ise şimdiden teşekkür etti.

Bilindiği üzere Çam Yarması filminin ilki 2017 yılında yine Çorum’da çekilmiş, 5 Mayıs 2017’de gösterime girerek, komedi türünde sinemaseverlerden ilgi toplamıştı.

Son Güncelleme: 28.12.2019 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-12-29 09:33:16

İlcemizde sinema salonu yoktur. Eksikliktir.bu filmi izlemek için Çoruma yada diğer büyükşehirlere gidelim heri.

Avatar
ali can 2019-12-30 11:05:48

filmin 1. si zaten çorumluları kültürsüz hanzo gösteren,çorumla bir alakası olmayan saçma sapan bir eser özensiz ve atmasyon çorum ağzı ve diliyle alakası yok.

banner165