Antalya'da Çorum konuşuluyor

‘Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz’ tanıtım filmi ve açık hava reklamları Antalya'da gündem oldu

01 Temmuz 2019 Pazartesi 12:32
Antalya'da Çorum konuşuluyor

‘Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz’ tanıtım filmi ve açık hava reklamları Türkiye’nin her köşesinde konuşuluyor.

Antalya merkezli yayın yapan Antalya Haberal adlı internet sitesi, ‘Çorum’lu billboard merak konusu oldu’ başlıklı haberle tanıtım reklamlarına dikkat çekti.

İsmail Gürel imzalı habere göre, Antalya’nın dört bir tarafı ‘Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamaz’ yazılı billboardlarla donatıldı. Başka hiçbir açıklama bulunmayan ilan ise kent sakinleri arasında merak konusu oldu.

Bazı Antalyalı’lar bir dönem CHP’den belediye başkanlığı yapan Çorumlu Mustafa Akaydın’a kinayeli bir gönderme yapıldığını iddia ederken, bazıları ise Mustafa Akaydın’ı övücü bir ilan olduğunu ilan etti.

İlanın aslının ise Çorum Valiliği tarafından, 154 yıl önce kente gelen sığınmacılara ev sahipliği yapan Çorumlular’ın örnek davranışının hatırlatılması amacıyla ‘Çorumlu’nun yaptığıın herkes yapamaz’ adlı tanıtım filminin ilanı olduğu ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 01.07.2019 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.