Bağcı da oylamaya katıldı

Cahit Bağcı, Anadolu Ajansı’nın (AA) 2017'ye damga vuran olaylara ait fotoğraflarının seçileceği oylamaya katıldı.

24 Aralık 2017 Pazar 00:30
Bağcı da oylamaya katıldı

Türkiye Maarif Vakfı Daimi Üyesi Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, Anadolu Ajansı’nın (AA) 2017'ye damga vuran olaylara ait fotoğraflarının seçileceği oylamaya katıldı.

Türkiye'nin yanı sıra Suriye, ABD, Somali, Bangladeş, Suudi Arabistan, Irak, Sırbistan, Yemen, Fransa, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Güney Sudan, Madagaskar ve Filistin gibi dünyanın farklı coğrafyalarından haber’, yaşam ve spor kategorilerinde yayınlanan 750 binin üzerindeki kare arasından belirlenen 69 seçkin fotoğraf, dünyada Türkçe ve İngilizce alt yazıyla oylamaya açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, bürokratlar, sporcular ve çok sayıda sanatçının oylamaya katıldığı geleneksel "Yılın Fotoğrafları" yarışmasında, haber kategorisinde 22, yaşam kategorisinde 24 ve spor kategorisinde 23 kare fotoğraf yer alıyor.

Türkiye Maarif Vakfı Daimi Üyesi Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı da, Anadolu Ajansı 2017 Yılın Fotoğrafları oylamasına katılarak iki fotoğraf seçti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel 2017-12-24 18:07:41

Habercim19 haber mi bu şimdi?

Avatar
kürşat 2017-12-24 21:31:43

çok önemliydi gerçekten katılması...