Bu kurs gençler için...

Çorum Belediyesi, günümüzde özellikle gençlerin en önemli ilgi alanları içerisinde yer alan dijital video montaj kursu açacak.

04 Şubat 2020 Salı 19:15
Bu kurs gençler için...

Çorum Belediyesi, günümüzde özellikle gençlerin en önemli ilgi alanları içerisinde yer alan dijital video montaj kursu açacak.

Buhara Kültür Merkezi ve Bahçelievler Kadın Kültür Merkezinde açılması planlanan dijital video montaj kursu için kayıtların başladığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, günümüzde özellikle gençlerin video işleme programlarına olan ilgisinin kendilerini böyle bir kurs açmaya yönlendirdiğini söyledi. Kursların, amatör alanda kamera çekimi ve video işleriyle uğraşanlar için bulunmaz bir fırsat olacağının altını çizen Aşgın, tüm gençleri dijital video kursuna katılmaya davet etti.

Buhara Kültür Merkezi ve Bahçelievler Kadın Kültür Merkezinde başvuruları alınan kursta project oluşturma, çekimleri dahil etmek ve organize etmek,sequence sıralaması oluşturmak ve timeline aktarıma,video kurgu,kurguda kullanılan kısa yol tuşları, çekim (clip) boyutunu ayarlamak,  Yazı (Titles)  ile çalışmak, Yazı ile animasyon, clipler arası geçiş (Transitions), anahtar kare mantıkları (Key frames), ses ile çalışmak, ses eklemek (Audio Tracks), çekimin hızı ile çalışmak (Speed ramps), efektler ile çalışmak,  Premier'de renk düzenleme zenginleştirme araçları ile çalışmak ve biten projeyi dışa aktarmak (Exporting) ve kayıt sistemleri dersleri verilecek.

Son Güncelleme: 11.02.2020 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sayın başkan 2020-02-05 09:46:38

Sayın başkan kültür merkezleriniz belediyeye bağlı fakat hocam halk eğitimden gelir. Siz neden özellikle akp li olanlarını istiyorsunuz. Bende suyumu ve emlak vergimi ödüyorum ama neden çalışamıyorum. Sizin hizmet anlayışınız sadace akp li ile çalışmak mi.

Avatar
Yeni Gineli Ama Papoa Değil 2020-02-05 17:29:32

Bu montaj işleri falan bize hiç iyi şeyler hatırlatmıyor.

Avatar
Kadın kültür merkezleri 2020-02-05 21:40:15

Kadın kültürlere vasıfsız akp li kadin kolları kadınlar memur oldular. Vicdanınız rahat mi.