Fahri hemşehrimiz dizide oynadı

İskilip'in Fahri Hemşehrisi İstanbul Anadolu Adliyesi Başsavcısı İhsan Kamil Akçadırcı, ‘Eşkiyaya Dünyaya Hükümdar Olunmaz’ dizisinde rol aldı.

24 Şubat 2019 Pazar 23:08
Fahri hemşehrimiz dizide oynadı

İstanbul Anadolu Adliyesi Başsavcısı İhsan Kamil Akçadırcı ‘Eşkiyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol aldı.

İskilip'in Sesi'nde yer alan habere göre, 15 yıl önce İskilip'te görev yapan İhsan Kamil Akçadırcı’ya, yeni adliye binasının yapılmasındaki yoğun gayretlerinden dolayı Orhan Öztürk'ün belediye başkanlığı döneminde İskilip Belediyesi Meclis Kararı ile "Fahri Hemşerilik Beratı" verilmişti. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen İskilipliler tarafından unutulmamış olan Akçadırcı'nın aynı şekilde İskilip'e olan muhabbeti biliniyor. Türk televizyonlarının en çok raiting alan ilk 3 dizisi arasında Yer alan ATV'nin ‘Eşkiyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 125. bölümünde yaklaşık 2 dakika İstanbul Başsavcısı olarak rol aldı. Akçadırcı'nın dizideki performansı dikkat çekti.

Son Güncelleme: 25.02.2019 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 2019-02-25 14:12:51

O dizinin adı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" değil miydi?