Hakimiyet’in Genel Yayın Yönetmeni oldu

Çorum Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine uzun yıllardır aynı gazetede muhabir olarak görev yapan Mustafa Burak Yalçın getirildi.

10 Ocak 2023 Salı 19:45
Hakimiyet’in Genel Yayın Yönetmeni oldu

Çorum Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Taşkan’ın AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adaylığı nedeniyle bıraktığı göreve, aynı gazetede uzun yıllardır muhabir olarak çalışan Mustafa Burak Yalçın getirildi.

Yönetim Kurulu kararıyla yapılan yeni görevlendirme kapsamında Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Burak Yalçın’a görevi teslim eden Erol Taşkan, “Mesleğimizin genç kuşağı olarak başarılı çalışmalara imza atan Mustafa Burak Yalçın kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum, Allah başarıları daim etsin. Bize okul, aile, rızık kapısı ve huzur yuvası olan Hakimiyet’te yetişen genç kardeşlerimizin varlığı, her daim gururumuz oldu. Hizmet bayrağını kardeşime teslim etmenin huzurunu yaşıyorum." dedi. Taşkan, yeni görevi nedeniyle Yalçın’ı tebrik etti.

Genç meslektaşımız Mustafa Burak Yalçın da," Mensubu olmaktan onur duyduğum Hakimiyet Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmenliği görevini  Erol Taşkan ağabeyimden devralmış bulunuyorum. Şahsıma bu görevi layık gören Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum."dedi.

Son Güncelleme: 10.01.2023 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Oğuz Taşkan 2023-01-10 22:26:05

Hayırlı uğurlu olsun Mustafa Abi, yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Avatar
Adalet 2023-01-11 12:35:03

Mustafa Burak kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.An itibariyle gelen su faturamdaki su bedeli,atık su tutarı,k.d.v.,ç.t.v.,evsel atıkta vede fatura toplamında yüzde yüz artış var geçen ay 54 tl gelen fatura ocak ayında yani şimdi 104 tl.Yüzde otuz zamlı maaşlarımızı bi alaydık.Marketler fiatları sabitlemeye çalışırken Niye bu kadar acele ettiniz ?

Misafir Avatar
murat 2023-01-12 08:46:49 @Adalet

Sen daha bir şey görmedin. 1 ay bekle.

Beğenmedim! (0)