Hemşehrimize kurumsal ödül Oktay’dan

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Karaman, kurumsal ödülü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı.

24 Aralık 2019 Salı 17:34
Hemşehrimize kurumsal ödül Oktay’dan

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Karaman, kurumsal ödülü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı.

HABER KAMERAMANLARINA ÖDÜL VERDİ
Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin ödül törenine katılarak dereceye girenlere ödüllerini veren MYK Başkan Yardımcısı Metin Karaman, yine MYK adına kurumsal ödülü de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı.

DÜNYADA BELKİDE İLK
Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin ulusal meslek standartları ve yeterliliklerinin belgelenmesi projesini yürüten Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), dünyada belki de ilk olacak bir projeye imza atıyor. Kurum, kameramanlardan sonra foto muhaberi ve muhabir gibi medya sektöründeki diğer meslek grupları için de benzer çalışma yürütecek. Bilindiği üzere Mesleki Yeterlilik Kurumu başta çok tehlikeli meslekler olmak üzere bir çok tehlikeli  meslek grubu üzerinde çalışma yapıyor.

ÇORUM VE SUNGURLU'YA GELMİŞTİ
Öte yandan Aslen Sungurlulu olan MYK Başkan Yardımcısı Karaman, geçtiğimiz yıllarda Hitit Üniversitesi ve TSO işbirliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantılarına katılmıştı.
HİTÜ’nün mesleki yeterlilik belgesi vermesi için gerekli akreditasyon sürecinin tamamlanmasına katkıda bulunmuş, böylece üniversite gerek eğitim gerekse belgelendirme sınavı hizmetlerini sunmaya başlamıştı. Karaman, ayrıca davet üzerine memleketi Sungurlu’da kariyer söyleşilerinin konuğu olmuştu.

Son Güncelleme: 26.12.2019 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.