Kon Tv’den Çorumlular’a davet

Milletvekili Uslu, Kon Tv'de katıldığı programda Çorumlular'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı AK Parti kongresine davet etti

24 Ocak 2018 Çarşamba 18:20
Kon Tv’den Çorumlular’a davet

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kon Tv’de gündemi değerlendirdi.

Uslu, programında sonunda, “Dünya Lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 28 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz Ak Parti İl kongremize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

Türkiye’nin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu’nu ülke sınırlarını korumak, güvenliği sağlamak için yapıldığını belirten Uslu, “Sivillere karşı yapılan herhangi bir operasyon yoktur.” dedi.

Ülkemizi terör tehdidinden korumak ve bölgemizi huzura kavuşturmak amacıyla Silahlı Kuvvetlerin başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler dileyen Uslu, “Allah kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın. Kahraman güvenlik güçlerimiz yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor. Zeytin Dalı Operasyonu’nun 5. Günü Türkiye olarak tek yürek olduk. Türkiye, Afrin’de yaşayan Kürtler’e karşı değil, oradaki terör örgütlerine karşı mücadele veriyor. Türk halkı devlet olmadığı zaman neler olduğunu biliyor.  Çok yakın zamanında Osmanlı’da, Irak’ta gördük. İktidarların alternatifleri olabilir ancak devletin alternatifi olmaz. Devletin alternatifi zillettir” diye konuştu.

Türkiye’nin göç kavşağında bir ülke olduğunu belirten Uslu, şöyle devam etti; “İran, Irak, Suriye vb. rejiminden kaçanlar Türkiye’ye geliyor. Etrafımızda ki ülkelerin çoğunda rejim ya da ekonomik sorun yaşanıyor, orada yaşayan insanlarda huzur ve refahı bulmak için Türkiye’ye geliyorlar. Suriye’nin toprak bütünlüğü ve sivillerin zarar görmemesi konularında hassasiyetimiz var. İdlib’de ve Afrin’de de huzur ve güven iklimi tesis edildiğinde, yüzbinlerce Suriyeli kardeşimiz kendi yurtlarında, kendi evlerinde hayatlarını sürdürme imkânına kavuşacaklar. Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın dediği gibi; ‘Türkiye, Afrin’de Kürtlere karşı değil, oradaki terör örgütüne karşı mücadele etmektedir. Çok yakında görülecektir ki, terör örgütünün baskısı ortadan kalktığında, bize en büyük teşekkür Afrin’deki Kürt kardeşlerimizden gelecektir.’  Hem kendimiz hem de umudunu bize bağlamış kardeşlerimiz için, gerekli gördüğümüz her yerde varlık göstereceğiz. Her daim mazlumların yanında olacağız. Tek gayemiz gönülleri fethetmek Ecdadımızdan böyle gördük. Sıkıntılar karşısında sabreden, birbirine kenetlenen bir milleti evelallah ne içeriden, ne dışarıdan kimse yıkamaz. Bir ve beraber olursak, Allah'ın izniyle coğrafyamızda ekilmeye çalışılan fitne tohumları asla yeşeremeyecektir.

‘Zeytin Dalı Harekâtı’nın ekonomiye en küçük bir olumsuz yansıması olmadı. Dün Borsa tarihi rekoru yeniledi.  BIST 100 endeksi 118.674,66 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştür.

Kardeşliğimize halel getirmediğimiz, mazlum ve mağdura soframızı açtığımız müddetçe hiç kimse bize diz çöktüremez. Mezhep fitnesi, etnik tahrikler üzerinden kadim müştereklerimizi yok etme niyeti üzerinden yayılmaya çalışılan ayrılık rüzgarları, kararlı durursak asla etkili olamayacaktır. Vatanımız, ezanımız, bayrağımız, istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna sevdiklerini toprağa veren, gazi olan her kardeşimiz bilsin ki Türk milleti ve devleti daima yanlarında olacaktır.”

Uslu, programında sonunda, “Dünya Lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 28 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz Ak Parti İl kongremize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konya 2018-01-24 19:13:48

Sayın vekilim Konya gibi Çorum u canlandırın kentsel dönüşüm, ulaşım sanayinde Konya gibi olmalı vekiller çalışmalı ilçeleri canlandırmaya çalışılmalıdır seçim yakın Reis inşallah vekillere ayar verip çalışın çalışın ihtiyaçları istekleri iletiniz der.