Payitaht’ın ünlü oyuncuları Çorum’a geliyor

Payitaht Abdülhamit dizisinin sevilen oyuncuları Çorum'a geliyor.

19 Ekim 2019 Cumartesi 15:05

Çorum Kültür ve Turizm Derneği tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle hazırlanan Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi öğrencileri Türkiye’nin en sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamit’in sevilen oyuncularıyla bir araya gelecek. Proje kapsamında geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Seka Film Platosundaki dizi setini de ziyaret eden öğrenciler, bu kez dizinin oyuncularıyla buluşacak.

Payitaht Abdülhamit dizisinde Söğütlü Osman karakterini canlandıran Yusuf Aytekin ve Vlademir karakterini canlandıran Kaan Yılmaz’ı Çorum’a davet ettiklerini ve yürüttükleri proje kapsamında öğrencilerle bir araya geleceklerini belirten Fırsata Dönüşen Hayatlar Proje Yürütücüsü Dilek Bilgin, gençlere yönelik önemli etkinlikler düzenlediklerini vurguladı. Bu tür programların gençlerin motivasyonunu artırdığına vurgu yapan Bilgin, “Sinema, belgesel ve televizyon alanında kendilerini geliştirmek isteyen gençlerimizle yaklaşık 6 aydan beri birlikte çalışıyoruz. Teorik derslerimizden sonra uygulamalı çalışmalarımız oldu. Gençlerimiz senaryo yazdı, kısa film çekti. Baştan sona tüm aşamaları kendileri hayata geçirdi. Şimdi de sinema ve tv alanında üne sahip isimleri gençlerimizle bir araya getiriyoruz.” Dedi.

Yusuf Aytekin ve Kaan Yılmaz’ın 22 Ekim Salı günü saat 10.30’da Samsun Yolu üzerinde bulunan 7-8 Hasanpaşa Kahvecisi’nde öğrencilerle bir araya geleceğini ve gençlerin sorularını cevaplandıracağını ifade eden Fırsata Dönüşen Hayatlar Proje Yürütücüsü Dilek Bilgin, programa katılmak isteyen herkesi de etkinliğe davet etti.

Etkinliğin yapılacağı yerin özellikle seçildiğine vurgu yapan Bilgin, ‘’7-8 Hasan Paşa, Sultan Abdulhamit’in en güvendiği isimlerden birisiydi. Çorumlu 7-8 Hasan Paşa’nın ismiyle müsemma 7-8 Hasan Paşa Kahvecisinin Abdulhamit dizi oyuncularını ağırlayacak olması da ayrıca dikkate değer bir durumdur’’ diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.10.2019 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-10-20 10:34:35

zaten çorum olarak bu gibi organizasyona ihtiyacımız var.tek eksiğimiz buydu zaten...

Avatar
Ömer Arslan 2019-10-19 19:55:00

Dilek Hanım"ın yönetiminde gerçekleştirilen bu proje Gençlerimizin ufkunu açmış ayrıca şehrimizin kültür sanat dünyasına zenginlik katmıştır.Dilek Hanım ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Misafir Avatar
Dilek BİLGİN 2019-10-20 16:54:59 @Ömer Arslan

Kişiliği ,dürüstlüğü ve davranışları ile hepimize her daim örnek olan, bu şehrin her yerinde kendisinden bir iz bulacağımız ,şehrimize büyük emekleri olan Ömer Ağbimizin takdirlerine mazhar olabilmek hepimizi onurlandırdı.Fırsata Dönüşen Hayatlar proje ekibi olarak kendisine teşekkür ediyoruz.

Beğenmedim! (3)
Avatar
N.penpe 2019-10-22 20:37:19

Güzel olur inşAllah çorum inşAllah
Kültür ve Sanat turizm olarak bazı geleneksel tanıtım projeleride hayata geçirmek lazım

banner165