Sporcuların ‘Semra Annesi’ Habertürk’te konuştu

Sporcuların 'Semra Annesi' olarak tanınan hemşehrimiz Semra Demirer, Habertürk kanalında Oylum Talu'nun programa konuk oldu.

10 Ekim 2021 Pazar 13:45
Sporcuların ‘Semra Annesi’ Habertürk’te konuştu

İstanbul Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi, Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu Üyesi ve UPS Kültür ve Spor Kulübü Koordinatörü Spor Yöneticisi hemşehrimiz Semra Demirer, Habertürk kanalında Oylum Talu'nun sunduğu "Burası Haftasonu" programının konuğu oldu.

Programda çocuklar için sporun önemi, onları doğru yönlendirmenin gerekliliği ve her çocuğun özel olduğunu bilip hayatlarına dokunulmasının toplumsal hayata faydaları konuşuldu.

Spor Yöneticisi Semra Demirer’in programda duyurduğu "Fair Play'e Yön Veren 100 Kadın" adlı kitaptan bahsedildi. Söz konusu yayınla dünyaya Fair Play örneği olup ödül almış kadınların öykülerinin anlatıldığı ifade edildi. Demirer, Fair Play Komisyon Başkanı, A. Erdoğan Arıpınar’a kendisine bu vazifeyi verdiği, güvendiği ve destek olduğu için teşekkür etti.

Demirer, programla ilgili duygularını şu sözlerle aktardı: “Bu zamana kadar başarılı sporcuları ülkemize, milletimize ve dünyaya kazandırmanın bir parçası olmaktan ve beni anne olarak gönlüne yerleştiren sevdiklerime sahip olmaktan mutluluk ve şükran duyduğumu da söylemek isterim.

Bu güzel yayında ve yapımda emeği geçen tüm Habertürk çalışanlarına ve hikayemi sizlerle de paylaşmamı isteyen, beni Habertürk ailesiyle buluşturan Murat ve Hülya Yalnız çiftine teşekkür ediyorum.”

SEMRA DEMİRER

Aslen Çorumlu olan Semra Demirer, Amasya’nın Göynücek ilçesinde doğdu. Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Pek çok okulda beden eğitimi öğretmenliği ve Avrupa Koleji'nde Müdür olarak görev yaptı. Pek çok sosyal projeler hazırladı ve uyguladı. Basketbolda birçok milli oyuncunun yetişmesine katkı sağladı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nda eğitim kurulu üyesi olarak görev yaptı. İstanbul Üniversitesi BESYO Spor Yöneticiliği Öğretim Görevlisi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu Üyesi. Ayrıca, UPS Kültür ve Spor Kulübü koordinatörü olarak görev yapıyor.

Son Güncelleme: 04.10.2022 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165