Tanıdıkça Çorum’a muhabbetim arttı

Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer ve Yazı İşleri Müdürü Elvan Yılmaz, Vali Çiftçi'yi ziyaret etti.

14 Aralık 2018 Cuma 10:38
Tanıdıkça Çorum’a muhabbetim arttı

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum’u tanıdıkça şehre olan muhabbetinin daha fazla arttığını söyledi.

Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer ve Yazı İşleri Müdürü Elvan Yılmaz, bu sabah Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

Çorum’da göreve başlayalı bir ay olduğunu, bu süre içinde toplumun değişik kesimleri ile görüştüğünü belirten Vali Çiftçi, “Şehri tanıdıkça, içine girdikçe ve daha yakından öğrendikçe muhabbetim daha fazla arttı. Bunu en kalbi duygularımla ifade ediyorum. Makamlar geçici. Önemli olan hoş sadâ bırakmak. Çorum, diğer kentler Kayseri veya Denizli gibi dışarıda detaylı tanınıp bilinmiyor. Çorum insanının ufku ve vizyonu çok geniş. Sanayisi gelişmiş, potansiyeli büyük. Bizim görevimiz bu şehrin potansiyelini daha ileriye götürmek.  Öyle umut ediyorum ki, Çorum layık olduğu yere ulaşacak.” dedi.

Son Güncelleme: 15.12.2018 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANİKLİ 2018-12-14 11:55:54

Çorumumuza çok yakışan bir vali.Rabbim yolunu açık etsin.Gerçekten adam gibi adam.

Avatar
Hüseyin 2018-12-15 12:01:45

Umarım bu yeni vali Çorum’un havaalanı ihtiyacı noktasında taşın altına elini kor..