Türkiye’nin ilk AVM fotoğrafçısı AHL’de

Fotokolik Stüdyo 7 yıllık başarı öyküsünü AHL Park Mağazasıyla taçlandırdı. İ

03 Şubat 2020 Pazartesi 13:15
Türkiye’nin ilk AVM fotoğrafçısı AHL’de

2013 yılından beri ana hizmet alanı düğün fotoğrafçılığı ile Çorum'dan tüm Türkiye'ye, hatta yurt dışına düğün çekimleri gerçekleştiren şehrin öncü ve yenilikçi stüdyolarından Fotokolik Stüdyo'nun, 7 yıllık başarı öyküsünü AHL Park Mağazasıyla taçlandırdığı bildirildi.


'İLKLERİN STÜDYOSUYUZ'
Fotokolik'in 7 yıllık serüveni hakkında bilgi veren stüdyo kurucusu ve fotoğrafçı Burak Peker, 2013 yılında Amsterdam’dan dönüp Çorum'a gelerek fotokolik stüdyoyu kurduğundan beri fotoğraf sektöründe bir çok yeniliğe öncülük ettiklerini belirtti.
İlk defa dış çekim kültürünü Çorum'a getirdiklerini belirten Peker, bunu takip eden zamanda artık gelin ve damatlarla şehir şehir gezerek deniz kenarı, Kapadokya, balayı çekimleri ve hatta Avrupa'da çekimlere kadar uzanan geniş bir portföy sunduklarını ifade etti.
Peker, Aralık 2019'da yaptıkları Amsterdam çekiminin sosyal mecralarda paylaşımla beraber 2020 çiftlerinden yurt dışı tur gezileri ile beraber düğün çekimlerini yurt dışında gerçekleştirme yönünde talepler gelmeye başladığını belirtti.
'TÜRKİYE’NİN İLK AVM FOTOĞRAFÇISIYIZ'
Alışveriş merkezlerinin (AVM) 21. yüzyılda Türkiye'nin modernleşme simgeleri haline geldiğini anlatan Peker, şöyle devam etti; “Türkiye'de şimdiye kadar hiçbir avmde şahsına münhasır bir konsept stüdyo olmamıştı. Bu alanda da bir ilke imza atarak Fotokolik markasını, logosunu tarihe geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.


SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ
Birçok alanda başarılarıyla gündeme gelen şehrimizde fotoğraf sektöründe güzel projelere imza atmak başından beri hedeflediğimiz ince çizgimizdi. 2014 yılında yaptığımız 8 mart dünya kadınlar günü projemizde bunun en iyi göstergesi. Nasip olursa bu sene kadına şiddet temalı o projemizi yenileyerek AHL Park'ta sergi açarak halkımızın algısına sunmayı hedefliyoruz.
BEBEK FOTOĞRAFÇILIĞI
Son birkaç yılın en trendi bebek fotoğrafçılığı. Yıllardır çektiğimiz çiftlerden çok ciddi talep alıyor ve buna cevap veremiyorduk. Fakat AHL PARK mağazamızın konumunun eğlence ve fast food katında olması itibariyle Çorum'un en iyi bebek lokasyonundayız. 2020 ilk çeyreğinde müthiş konseptlerle bebek fotoğrafçılığına çok sert bir giriş yapmak hedefindeyiz. Halkımızın yararına her alanda oluşturduğumuz müthiş kampanya ve indirimleri bebek fotoğrafçılığımızda da uygulayacağız. Sosyal medyada eğlenceli çekilişler yaparak her ay 1 bebeğimize en dolu fotoğraf çekimini hediye etmek de planlarımız arasında.”
'AHLATCI GRUBUN TÜM FOTOĞRAFLARINI ÜSTLENDİK'
Ahlatcı grubun tüm fotoğraf hizmetlerini üstlendiklerini belirten Peker, holdingin başarısını arttırmak adına sosyal medya ve görsel çalışmalar alanında sık sık çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Peker, Ahlatcı gruba teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.