Ünlü şarkıcı Çorum ile Çorlu'yu karıştırdı

Dünyaca ünlü Rumen şarkıcı İnna, sosyal medya durumunda Çorum ile Çorlu'yu karıştıran bir paylaşım yaptı.

24 Ocak 2022 Pazartesi 21:48
Ünlü şarkıcı Çorum ile Çorlu'yu karıştırdı

Dünyaca ünlü Rumen şarkıcı İnna, sosyal medya durumunda Çorum ile Çorlu'yu karıştıran bir paylaşım yaptı.

Edindiğimiz bilgiye göre; İstanbul’a konsere giden ünlü şarkıcı İnna’nın içinde bulunduğu uçak, hava şartları nedeniyle İstanbul Havalimanına inemeyince, Tekirdağ Çorlu’ya iniş yaptı. Şarkıcı İnna da, sosyal medya durumunda Çorlu’yu Çorum olarak paylaştı.

Şarkıcı İnna, adres hatası yaptığı paylaşımına, 'Burada bir şeyler oluyor, radyoda kendi şarkımı duydum’ notunu düştü.

TEKİRDAĞ İHA HABERİ BÖYLE DUYURDU

Öte yandan Tekirdağ İHA Muhabirleri Halil Dağ - Serdar Şahin imzalı haberde ise şu bilgiler yer aldı:

Yeni şarkısı ‘Up’ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye’ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı, İstanbul’u felç eden kar fırtınası nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kaldı.

Yeni şarkısı "Up"’ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye’ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı, İstanbul’u felç eden kar fırtınası nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kaldı. Yolların kapanması nedeniyle Çorlu’da kalan ünlü şarkıcı Inna, kar engeli yüzünden korku dolu anlar yaşadı. İstanbul’da çeşitli TV ve radyo programlarına katılması beklenen Inna’nın programı kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Hava şartları nedeniyle Çorlu inmek zorunda kalan Inna, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafında "Bu fotoğrafta İstanbul'da olduğumu göstermeliydim. Ama olmadı. Türkiye'de bir yerde güvendeyim. Fakat yorgunum" dedi.

Ayrıca Inna’nın sosyal medyada Çorlu diye Çorum yazması dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 25.01.2022 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2022-01-25 11:11:38

İstesek bu reklamı imkani yok yaptiramayiz!

Avatar
Çorumlu 2022-01-25 03:43:02

Çorum e havaalanı gelecek desenize

Avatar
Vecihi Hür Kuş 2022-01-25 01:41:10

Böyle absürdlükler de olmasa Çorum ve havaalanı kelimelerini yan yana duyamayacağız bile. Yapımı yarım kalan havaalanı yoluna asfalt dökmüşlerdi yaz aylarında, bak o da güzel hikayeydi.

Avatar
Hakan 2022-01-25 11:12:43

İnna Çorumda havaalanı yok.biz varmış gibi yapıyoruz.merzifon yazsaydın iyiydi.

Avatar
Çorum'lu 2022-01-25 06:49:03

ÇORUM DÜŞMANLARI DUYMASINLAR, SINIR DIŞI EDERLER. GÜZEL REKLAM OLMUŞ. KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM ADALET ER YADA GEÇ TECELLİ EDECEKTİR. ÇORUM HAVAALANI BU HÜKÜMET ZAMANINDA OLMAYACAĞI KESİN.

banner165