Ahlatcı yaygın basında

İşadamı Ahmat Ahlatçı’nın iş hayatındaki başarısı yaygın basına konu oldu.

26 Temmuz 2013 Cuma 18:17
 Ahlatcı yaygın basında

Haber7.com’da Merve Gün Karakaya imzalı ‘Anadolu altın ticaretine hükmeden işadamı’ başlıklı haberde,  Ahlatçı’nın altın ve doğalgaz piyasasındaki çalışmaları, iş hayatndaki yeri detaylı bir şekilde aktarıldı.

Haberden bir bölüm şöyle: “Eğer yılda 11,5 milyar lira ciro üreten bir şirketin patronuyla görüşecekseniz, kapısından gireceğiniz bina ve ofis asgari olarak kafanızda şekillenmiş olur. Dolayısıyla tabelasında kocaman harflerle "Ahlatçı Kuyumculuk" yazan, kuyumcu vitrini arkasında döviz bürosu olarak işleyen yaklaşık 150 metrekarelik mağazanın sonundaki kapının patron odasına açıldığına inanmak fazlasıyla zor.

İçerisi alışılmış patron odalarından ziyade orta büyüklükte bir mağazanın yazıhanesini andırıyor.Ahlatçı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı, "siz lütfen buyurun" deyip üzerinde şık lacivert takım elbisesi olduğu halde satış tezgahlarının olduğu yere gidip işle ilgili bir konuyu çözüyor.

Çorum merkezli Ahlatçı Şirketler Grubu, bu mütevazı resmin ezberlerine hiç uymuyor. 56 yaşındaki Ahlatçı, cirosunun 9 milyar liralık hacme ulaştığı kuyum işinde Türkiye'deki altın bilezik piyasasının yüzde 35'ini, alyans pazarının ise yüzde 25'ini kontrol ediyor.”





Son Güncelleme: 27.07.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif gibi dik vav gibi bükülmüşe 2013-07-26 23:19:26

Cambaz adam
Yetenekli becerikli ipte iyi oynuyor
Gazeteci üst kattaki odayı ve kredi kartları için ayrılmış post cihazlarınıda görseymiş
Ve Hz Ali der ki
" zalimin silahtarı olmayın "
Anlayana