Akademisyenler Roma’da

Hitit Üniversitesi’nin ‘Yurt Dışı Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı’ kapsamında bir grup öğretim üyesi Roma’da düzenlenen 2013 INTE International Conference on New Horizons in Education başlıklı sempozyuma katıldı.

29 Haziran 2013 Cumartesi 14:32
 Akademisyenler Roma’da


Etkinliğe katılan Hitit Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Gülen Elmas Aslan, Prof. Dr. Mehmet Evkuran, Doç. Dr. Muammer Cengil, Doç. Dr. Habib Akdoğan, Yrd. Doç. Dr. Yakup Coştu ve Yrd. Doç. Dr. Adem Korukcu birer tebliğ sundular. Öğretim üyeleri, Vatikan Büyükelçisi Prof. Dr. Kenan Gürsoy ile de görüş alış verişinde bulundular.

Ayrıca dünyanın farklı üniversitelerinden gelen akademisyenlerle yapılan görüşmelerde akademik işbirlikleri konusunda da görüşler bildirildi.



Son Güncelleme: 30.06.2013 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.