Anitta’ya teşekkür ettiler

Kıbrıs Barış Harekatı'nda görev yapan, birlikte savaştıkları silah arkadaşlarıyla buluşmak için 39 yıl sonra Çorum'a gelen Mücahit Komutanlar ziyaret süresince ağırlandıkları Anitta Otel'e hayran kaldılar.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 09:59
 Anitta’ya teşekkür ettiler

Güleryüzlü personel ve konforlu odalarda 5 gün boyunca ağırlanan Mücahit Komutanlar, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakandan dolayı Anitta Otel yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mücahit Komutanları Derneği Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş, Çorum'un 5 yıldızlı oteli olan Anitta Otel'in yıldızları hakkettiğini belirterek, "Çok rahat ettik. Personellerin güler yüzlülüğü bizi kendi evimizde olduğunu hissettirdi. Anitta Otel çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Mücahit Komutanları Derneği Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen'e teşekkür plaketi verdi.





Son Güncelleme: 01.07.2013 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165