Basın yol gösterici

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

26 Temmuz 2013 Cuma 17:22
 Basın yol gösterici

Sözüdoğru, mesajında, “Özgür basın  insanların bilgiye ulaşma özgürlüğünün temel gereklerindendir. Haber  verme işlevinin yanında araştırma ve denetleme gibi görevleri de üstlenen basın mensupları, yaptıkları çalışmalarla sivil toplum kuruluşlarına yol gösterici olma özelliği de olan bir kimliğe sahiptirler. Gece gündüz, yaz kış demeden her olayın içerisinde bulunan basın mensupları ürünleri olarak niteleyeceğimiz haberi özgürce elde etme ve yayma hakkına sahip olduğu sürece toplumlarda hiçbir şeyin karanlıkta kalmayacağını düşünüyoruz.

Gerek ihtiyaç sahibi insanların gün yüzüne çıkarılması gerekse sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini kamuoyuna duyurarak hayır hizmetlerimizin desteklenmesi yönünde bizlere önemli katkıları bulunan basın mensuplarımızın basın bayramlarını kutlar, her türlü kısıtlama ve sansürden emin bir çalışma ortamına kavuşmalarını dilerim.” ifadelerine yer verdi.





Son Güncelleme: 26.07.2013 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165