Davulcular sınavda ter döktü

Çorum’da Ramazan ayında sahurdan önce görev alacak davulcular bugün saat 11.00’de İtfaiye Müdürlüğü Hizmet Binası’nda sınava tabi tutuldu.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 15:10
 Davulcular sınavda ter döktü


33 davulcunun katıldığı sınavda, 2 kişi elenirken 31 davulcu Ramazan ayında vatandaşı sahura kaldıracak. Elenen iki davulcu üzüntülerini dile getirirken, diğerleri de ‘Ramazan davulcularının sınavla seçilmesi iyi bir şey. Eline davulu alan herkes da
vulcu olamaz, bu bir sanattır.’ Dedi.

Davulcuların sözcüsü Erdal Esen, Ramazan ayında yaptıkları görevden dolayı ücretlerinin Belediye tarafından ödenmediğini , ramazan ortası ile sonunda bahşiş toplamaya çıktıklarını söyledi.

Esen, “vatandaşlar bizim ücretimizin belediye tarafından karşılandığını düşünüyor. Biz para toplamaya çıktığımız da ‘sizin ücretiniz belediye tarafından karşılanıyor ne yüzle bizden de istiyorsunuz’ gibi tepkilerle karşılaşıyoruz.” Diye konuştu..

Kimseden zorla para istemediklerini belirten Esen “Ücretimiz vatandaşın gönlünden koptuğu kadardır.” Şeklinde konuştu.




Son Güncelleme: 01.07.2013 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165