Esnaf temsilcileri iftarda buluştu

Çorumlu esnafa iş güvenliği konusunda eğitimler vererek cezai duruma düşmemeleri için bilgilendiren ÇEV-SAĞ ve eğitimleri organize eden ÇESOB, Çorum merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren esnaf odası başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini iftarda buluşturdu.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 10:04
 Esnaf temsilcileri iftarda buluştu

Geçtiğimiz Cuma günü ÇESOB'ta verilen iftara ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç başta olmak üzere ÇEV-SAĞ yöneticileri, il ve ilçe esnaf odası başkanları, oda yönetim kurulu üyeleri ile oda genel sekreterleri katıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, esnaf temsilcilerinin iftar vesilesi ile bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberliğin ve kaynaşmanın önemine vurgu yaptı.

Yeni çıkan kanunlarla ilgili esnaf ve sanatkarı bilgilendirme noktasındaki görevlerinin çok önemli olduğunu kaydeden Kılıç, "Bu noktada esnaf ve sanatkarlarımızın mağdur olmaması için oda başkanlarımız ve oda yöneticisi arkadaşlarımıza çok iş düşüyor" dedi.

ÇEV-SAĞ Genel Müdürü Fatma Şahin de, firma olarak ÇESOB'un desteği ile yaptıkları çalışmadan çok memnun olduklarını belirterek, eğitimlere hız kesmeden devam edeceklerini n altını çizdi.





Son Güncelleme: 29.07.2013 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.