Güç birliği yaptılar

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu, son genel kurulla yeniden Çorum Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Sayan’a kutlama ziyaretinde bulundu.

29 Haziran 2013 Cumartesi 14:35
 Güç birliği yaptılar


Ziyarette açıklamalarda bulunan Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, yeniden Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı Mehmet Sayan'ı kutlayarak ikinci döneminde başarılar diledi.

Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Odası'nın, Çorum'un ekonomik yapısına katkı sağlamak amacıyla kurulan ve hizmet üreten kuruluşlar olduğunu belirten Başaranhıncal, “Sayın Başkanım, ilimizde tarımsal üretimin artması için biz de tarımsal ürünlerin sanayide değerlendirerek bu şekilde birbirimize destek olmuş oluyoruz.” dedi.

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayan da, önceki dönemde TSO ile koordineli çalıştıklarını, yeni dönemde de aynı koordinasyon ve diyaloğun devam etmesini istediklerini söyledi.

Sayan, ziyaretlerinden dolayı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.




Son Güncelleme: 29.06.2013 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165