Hitit Fotoğraf Topluluğundan geleneksel iftar yemeği

İlimizde ortak noktaları fotoğraf olan sanatseverlerin buluştuğu bir çatı olan Hitit Fotoğraf Topluluğu, önceki yıllarda da düzenledikleri iftar buluşmasının bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdiler.

27 Temmuz 2013 Cumartesi 11:21
 Hitit Fotoğraf Topluluğundan geleneksel iftar yemeği


Çorum Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli Restoranında  bir araya gelen Çorumlu fotoğrafçılar aynı zamanda gruba katılan yeni üyelerle tanışma ve sohbet etme imkanı da buldular. Gaziantep Üniversitesi Cenani Kültür Merkezi Müdürü Fotoğraf Sanatçısı Metin Karadağ’ın da konuk olarak katıldığı yemekte fotoğraf üzerine söyleşiler yapıldı. Çalışmalarından ve birikimlerinden bahseden Karadağ, Çorum’da fotoğrafla ilgili seçkin bir grupla tanışmış olmaktan memnun olduğunu belirterek, Hitit Fotoğraf Topluluğu üyelerini Gaziantep’e davet etti. Grup adına konuşan Hasan Kahraman da davetlerine icabet eden Metin Karadağ’a teşekkür ederek, Hitit Fotoğraf Topluluğu olarak dostluk ve kardeşlik havası içerisinde her kesimden fotoğraf sanatına ilgi duyan arkadaşlarla  zaman zaman bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yaptıklarını ve bilgi paylaşımında bulunduklarını söyledi.





Son Güncelleme: 27.07.2013 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.