İftar Çadırı kuruluyor

Ramazan Çadırı hazırlıkları başladı

02 Temmuz 2013 Salı 17:30
 İftar Çadırı kuruluyor


Belediye, bu yıl da alan el ile veren eli buluşturuyor

Çorum Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle Ramazan Çadırı hazırlıklarına başladı.

Her yıl düzenli olarak kurulan Ramazan Çadırı için çalışmalarını başlatan Çorum Belediyesi, bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşların iftarlarını rahatça yapmaları için Ramazan Çadırı kuracak.

Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yıkılan Kültür Sitesi altında kurulumuna başlandığını, kısa sürede de çadırın kurulumunun tamamlanacağını ifade etti. Ramazan Ayı içerisinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla Ramazan çadırında ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek hizmeti vereceklerini kaydeden Başkan Vekili Zeki Gül, “Ramazan Çadırı’na katkı sunan tüm hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Çorumlu hayırsever hemşehrilerimizi iftar çadırında yemek vermeye davet ediyoruz. İftar çadırında her gün 1.000 hemşehrimiz aynı anda iftarını açabilecek.” dedi.

Ramazan Çadırı’nda maddi durumu iyi olmayan vatandaşların yanı sıra iftar saatinde evine yetişemeyenlerin de iftarlarını açabileceklerini vurgulayan Gül, “İftar Çadırımızda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Ramazan Ayı içerisinde havaların sıcak gideceğini düşünerek çadıra havalandırma sistemi kuruyoruz. Vatandaşlarımız serin bir ortamda iftarlarını yapabilecekler.” dedi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader de çadır kurulumu çalışmalarını yakından takip ederek sık sık çadır kurulacak alanda işçilerle bir araya geliyor.




Son Güncelleme: 02.07.2013 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165