Medet Dede’ye ziyaret

Vali Sabri Başköy, Mecitözü ilçesini ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Cüneyt Epcim’den devam eden kamu yatırımları ile diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 10:57
 Medet Dede’ye ziyaret


İlçenin tarımsal potansiyelini önemsediğini ifade eden Vali Başköy; “Kaymakamlık, belediyemiz ve diğer kurumlar, kollektif anlayış içerisinde yapacakları çalışmalarla, vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacaktır.”dedi.

Kaymakamlık ziyaretini tamamlamasının ardından İlçe Belediye Başkanı Selçuk Aksoy’u makamında ziyaret eden Vali Başköy, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mecitözü esnafına ziyaret

Mecitözü ilçesindeki incelemeler sırasında ilçe esnafından yapı malzemesi ürünleri satan Üçüncüler Yapı Market sahipleri Muharrem Üçüncü’yü ziyaret eden ve iş durumları hakkında bilgi alan Vali Başköy, esnafın talep ve sorunlarını dinleyerek, kendilerine bereketli ve bol kazançlar diledi.

Medet Dede ve Şehitllik ziyareti

Köseeyüp Köyünde ikamet eden Medet Dede’yi(Erden) evinde ziyaret eden Vali Sabri Başköy, Köseeyüp Köyü’ne yaptırılan oyun alanı ile Şehitlik’te incelemelerde bulundu, köy muhtarı Müslüm Erdem’den bilgi aldı. Ziyaretler sırasında İl Genel Meclis Üyesi Haydar Erdem de hazır bulundu.

Vali Sabri Başköy ayrıca Şırnak Silopi ilçesinde vatani görevini yaparken 1998 yılında şehit düşen, Medet Dede’nin oğlu Muret Erden’in kabrini ziyaret ederek dua etti.




Son Güncelleme: 03.07.2013 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165