Ramazan Sokağında eğlencenin sınırı yok

Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Ramazan ayının sonuna kadar farklı etkinlik ve eğlencelerin yapıldığı Çorum Belediyesi Ramazan Sokağı’nda şenliğin 18. gününde İbrahim Coşan İlahi ve Ezgileri ile 19. Gününde ise Ahmet İnan Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisi eserleri ile müzik ziyafeti verdiler.

28 Temmuz 2013 Pazar 15:03
 Ramazan Sokağında eğlencenin sınırı yok


Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Cuma ve Cumartesi günü Ramazan Sokağını dolduran vatandaşlar, hem ilahi ve ezgilerden oluşan güzel eserleri dinleyerek keyifli bir ramazan akşamı yaşarken, Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisinden çeşitli eserleri dinleme fırsatı buldular.

Konserleri Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaşlar takip etti.

İbrahim Coşkun ilahi ziyafeti

Akşemseddin Cami yanında kurulan Ramazan Sokağında düzenlenen Ramazan Şenliklerinde sahne alan İbrahim Coşkun söylediği birbirinden güzel ilahi ve ezgilerle izleyenleri adeta mest etti

Düzenlenen ramazan eğlencelerinden sonra sahne alan genç sanatçı İbrahim Coşkun vatandaşlardan gelen istek parçaları da söyledi. İlahi ve Ezgilerden oluşan konserde sevilen eserini seslendiren İbrahim Coşkun, izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, sanatçı İbrahim Coşkun’a Çorumlulara verdiği unutulmaz konser nedeniyle tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti.

Ahmet İnan’ın Türk Sanat ve Tasavvuf Musiki Coşkusu

Çorum Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağında düzenlenen tasavvuf konserinde Ahmet İnan söylediği eserleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisinin güçlü seslerinden Ahmet İnan, söylediği şarkılarla davetlilere muhteşem bir gece yaşattılar.

Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisinin unutulmaz eserlerini söyleyen Ahmet İnan’a konser sonunda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan tarafından çiçek takdim edildi

Ramazan Sokağında Eğlence Dolu Gece

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen 5. Geleneksel Ramazan etkinlikleri her
akşam farklı bir program ile Çorumlulara güzel bir Ramazan akşam coşuşu yaşatırken, Ramazan şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazan Şenliklerinde Enver Ertaş’ın yaptığı illüzyon gösterisi büyük ilgi gördü. Programın aynı zamanda sunuculuğunu da yapan Enver Ertaş, yaptığı gösterilerle izleyenlerden büyük alkış toplarken, Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezleri arasına giren yarışmalarda çocuklar ve gençler birinci olmak için birbirleri ile kıyasıya yarıştılar.

Şenliklerde yer alan Aşuk ile Maşuk’un gösterisi yine büyük beğeni toplarken, oynanan orta oyunlar ise seyircileri hem düşündürdü. Hem de güldürdü. Ramazan sokağında skeçlerle vatandaşlar kahkahaya boğuluyor. Her akşam farklı bir programla vatandaşların eğlendirildiği Ramazan eğlenceleri hız kesmeden devam ediyor.




Son Güncelleme: 28.07.2013 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.