Sanayi’de yeni yönetim

Küçük Sanayi SitesiYapı Kooperatifi’nin yeni yönetimi 2013 faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

28 Haziran 2013 Cuma 16:46
 Sanayi’de yeni yönetim


Necmi Metin’den boşalan KSS Yapı Kooperatifi Başkanlığı’na Turan Çalıkuşu, Başkan Yardımcılığı’na Hıdır Balaban, Yönetim Kurulu Üyeliğine Ekrem Akyel getirildi.

KSS Yapı Kooperatifi Başkanı Turan Çalıkuşu, eski başkan Necmi Metin’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi bıraktığını söyledi.

2013 yılı içinde yeni yönetimin yapacağı faaliyetler hakkında bilgi veren Çalıkuşu, şöyle dedi; “Sanayi Sitesi’nin doğalgaz ihtiyacı ile ilgili yeni bir teklifimiz olacak. Ana yolların genişletilmesi için çalışmalarımız var. Sanayi Sitesi’nin giriş ve çıkışlarına güvenlik noktası düşünüyoruz. Bölgeye bir itfaiye noktası ihdas edilmesini istiyoruz. Kapanan sağlık ocağının tekrar açılmasını bekliyoruz. Hırsızlık olaylarına karşı önlemler alınacak. Küçük Sanayi Sitesi’nin isminin başında yer alan ‘küçük’ ibaresinin kaldırılması sağlanacak.”





Son Güncelleme: 28.06.2013 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.