Şenlikte doğalgaz müjdesi

İskilip Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan şenlikleri sürüyor. Teravih namazı çıkışında Şehir Otoparkı’nda düzenlenen Ramazan etkinliğine Kaymakam Mehmet Yılmaz, Belediye Başkanı Numan Sezer, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, protokol mensupları ile iskilipliler katıldılar.

28 Temmuz 2013 Pazar 18:04
 Şenlikte doğalgaz müjdesi


Program çerçevesinde sahnelenen Karagöz oyunu, illüzyon gösterileri ile çocuklar gönüllerince eğlendi.

Konya Mevlana Semazen Ekibinin sahur vaktine kadar devam eden programlarında semazen gösterileri, Türk Tasavvuf Müziği’nin en seçkin eserleri, okunan naat ve kasideler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Manevi havaya teşekkür

Belediye Başkanı Numan Sezer, programda yaptığı konuşmada şöyle dedi; "Bu yılda dolu, dolu bir Ramazan ayı geçirmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Cenabı Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin. Böylesine güzel, anlamlı ve manevi atmosferi güçlü bir programda birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. İmkânımız olduğu sürece bu tür etkinlikleri sosyal belediyeciliğin gereği olarak yapmaya devam edeceğiz.

Ramazan ayının tüm gelenek, görenek ve güzellikleri ile yaşandığı İskilip'imizde böyle seçkin bir ekibin sunduğu programla bu güzelliğe bir katkıda da biz bulunmak istedik. Konya'dan, Hazreti Mevlana'nın diyarından Atıf Hocamızın memleketine gelerek bu manevi havayı bizlere yaşatan Semazen ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Başkan Sezer Ramazan etkinliğinde İskilip’e doğalgazın getirilmesi için çalışma başlatıldığını müjdeledi.






Son Güncelleme: 28.07.2013 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.