Tasavvuf konseri mest etti

Çorum Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağı’nda düzenlediği asavvuf konserinin vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildiği bildirildi.

25 Temmuz 2013 Perşembe 11:59
 Tasavvuf konseri mest etti

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, Prof. Doç. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'nin Solo Tasavvuf Müziği Konserini Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaş takip etti.

Çorum Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Çorum'da sahne alan Prof. Doç. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve ekibi, tasavvuf konserinde ilahiler de seslendirdi. Konserde ayrıca Çorumlu Hasan Çakmak okuduğu kasideler ile büyük alkış toplarken, konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ahmet Hakkı Turabi'ye çiçek verdi, teşekkür etti.

Renkli görüntülere devam

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen 5. Geleneksel Ramazan etkinliklerinde eğlence Ramazan Sokağında tüm hızıyla devam ederken, şenlikte oynanan orta oyunlar, skeçler ve yarışmalar Ramazan sokağında renkli görüntüler sergiliyor.

Her akşam farklı bir etkinlikle vatandaşlara hoş bira ramazan akşamı yaşatmak isteyen Çorum Belediyesi, Ramazan sokağına gelen vatandaşlara çay, limonata ve mısır ikramında bulunuyor.

Konserler öncesinde vatandaşlar için düzenlenen ilginç yarışmalarda vatandaşlar birbirleri ile kıyasıya yarışırken, oynanan orta oyunlarında ise kahkaha tufanı yaşanıyor. Hacivat Karagöz gölge oyunu ise yüzleri gülümsetiyor.

Kızılay kan topluyor

Çorum Belediyesi Ramazan Sokağında stant açarak kan toplayan Kızılay Çorum Şubesi, şenlikler kapsamında düzenlenen Evet-Hayır yarışmasına katılarak şenliğe renk kattı.






Son Güncelleme: 25.07.2013 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165