Tut şunu teyzem bi zahmet!

Ceylan'ın hastane ziyaretinde tebessüm ettiren kareler ortaya çıktı

02 Eylül 2017 Cumartesi 14:11
Tut şunu teyzem bi zahmet!

Valilik bahçesinde düzenlenen protokol bayramlaşmasından sonra protokol mensupları hastane, huzurevi, sevgi evleri gibi mekânları ziyaret ederek, vatandaşların bayramını kutladı. 

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte  Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi'ni ziyaretinde hastalarını bayramını kutlarken, çiçek de verdi. Çiçekten ziyade halini vekile anlatma derdinde olan vatandaşlar ise, Ceylan'a anında refleks gösteremedi. Ortaya da Yok Böyle Haber'e konu fotoğraf kareleri çıktı. 

Bugün bayram. Yok Böyle Haber Milletvekili Ceylan'ın engin hoşgörüsüne sığınarak bu kareyi paylaşıyor ve Vekilimizin bayramını kutluyoruz. 



























Son Güncelleme: 02.09.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2017-09-02 19:17:52

A. Sami Ceylan; Temizsin,durusun ve adamsın vesselam.