1.5 milyonluk araç geliyor, 750 köye gidecek

Milletvekili Ceylan duyurdu, Çorum'a kanser tarama aracı geliyor, 14 ilçe ve 750 köyde tarama yapacak.

21 Şubat 2022 Pazartesi 15:01
1.5 milyonluk araç geliyor, 750 köye gidecek

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Hastane bahçesinde düzenlenen temel atma törenine Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmalarında söz alan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi  Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan işbirliği neticesinde Çorum’da 14 ilçe, 750 köyde kanser taraması yapılacağı söyledi.

Sağlık Bakanlığı’nca 1.5 milyon liralık kanser tarama aracının hazır olduğunu ve Çorum’da hizmet vereceğini belirten Ceylan, emeği geçenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.02.2022 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2022-02-23 21:07:04

Hastane yapıyorlar, araç alıyorlar ama doktor yok.. yakında hemşire de bulamayacaklar.. kalifiye insanlar 3 kuruşa çalışmıyor.. biz vasıfsızlara yazık oluyor.. herkese adil zam yapılmalı. Yurt dışındaki benzini karşılaştıralar Türkiye'deki asgari ücreti de karşılaştırsın