18 kişi daha yurda

Çorum Valiliği Mahalle Denetim Ekipleri izolasyona uymayan 18 kişi ile yeri olmayan 7 mevsimlik işçiyi karantina yurduna yerleştirdi.

24 Eylül 2020 Perşembe 11:46
18 kişi daha yurda

Çorum Valiliği Mahalle Denetim Ekipleri Covid-19 pozitif veya temaslısı olması nedeniyle evlerinde karantinada olmaları gerekirken izolasyon kurallarına aykırı hareket eden 11 vatandaşı karantina sürelerini tamamlamak üzere izolasyon yurduna yerleştirdi.

Ayrıca Çorum’da mevsimlik işçi olarak çalışan Covid-19 pozitif veya temaslısı olan 7 vatandaş izole olacak yerleri olmadığı için karantina sürelerini tamamlamak üzere izolasyon yurduna yerleştirilerek gözlem altına alındı.

Toplum sağlığının korunması adına denetimlerin artarak devam edececeği, vatandaşların kurallara ve tedbirlere hassasiyetle uymasının bu mücadelenin başarı ile sürdürülmesi açısından büyük önem arz ettiği bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.