2 yer hariç, kapalı alanda maske yasağı kalktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan son kez toplanan Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Kapalı alanlarda maske yasağı kalktı.

26 Nisan 2022 Salı 15:57
2 yer hariç, kapalı alanda maske yasağı kalktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan son kez toplanan Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Erdoğan, maske yasağının iki istisna hariç kaldırıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de Bilim Kurulu üyeleriyle kameraların karşına geçti. Erdoğan, son kez toplanan Bilim Kurulu Toplantısı'nda alınan kararları Türkiye'ye duyurdu.

Erdoğan şöyle dedi: “Salgının artık kitlesel bir tehdit olmaktan çıkmasıyla birlikte Avrupa ülkelerinin hemen tamamı kısıtlamaları malum kaldırmıştır. Ülkemizin de bu aşamaya geldiğine inanıyoruz. Nitekim bugün yapılan koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında bu hususlar değerlendirilmiştir.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ve sağlık kuruluşlarında maske kullanımı vaka sayısı binin altına düşene kadar bir müddet daha devam edecektir.”

Son Güncelleme: 28.04.2022 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2022-04-27 08:13:34

Kaç kişi uyuyor ki zaten