26 kişi yakalandı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekipler izolasyon kurallarını ihlal eden 26 kişiyi yakaladı.

22 Nisan 2021 Perşembe 17:44
26 kişi yakalandı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekipler izolasyon kurallarını ihlal eden 26 kişiyi yakaladı.

İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.16-1922 16-22 Nisan tarihleri arasında Çorum merkez ve ilçelerinde 102 adet ihbar alındı. Bu ihbarların 13’ü asılsız ya da mükerrer çıkarken, kalan 89 ihbar Mahalle Denetim Ekiplerine bildirilmiş ve gerekli işlemler yapıldı. Bununla birlikte yine merkez ve ilçelerinde Mahalle Denetim Ekiplerince 7.653 kişi denetlendi. Ayrıca denetim ekiplerince 14.954 işyeri ve kişiler gerek gelen ihbarlar neticesinde gerekse resen denetlendi, gerekli uyarılar yapıldı ve izolasyon kurallarına uymayan kişilere 12 adet tutanak tutuldu. Maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 270 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekiplerimizce 16-22 Nisan tarihleri arasında evlerinde izolasyonda olmaları gerekirken aykırı hareket eden 26 kişiyi tutanakla tespit ederek karantina yurduna yerleştirdi. 22 Nisan tarihi itibariyle izolasyon sürelerini tamamlamak üzere yurtta karantinaları devam eden 16 kişi bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165