3 branşta gece poliklinik hizmeti

Çorum Özel Hastanesi'nde 3 ana branşta gece poliklinik hizmeti verilmeye başlandı

16 Ocak 2018 Salı 13:04
3 branşta gece poliklinik hizmeti

Çorum Özel Hastanesi ana branşlarda Gece Poliklinik hizmeti veriyor.

Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili,  önce Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında, daha sonra halktan gelen talepleri değerlendirerek Dahiliye (İç Hastalıkları) ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında gece polikliniği hizmeti sunmaya başladıklarını bildirdi.

11 Ocak’tan itibaren de Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde de gece polikliniği hizmetine başladıklarını belirten Başhekim Bilgili,  Hastalarımız ve halkımız Çorum Özel Hastanesi’nin gece polikliniği hizmetinden son derece memnun. Ana branşlarda sabah 08:00’den gece 23:00’e kadar uzman doktora ulaşılabiliyor. Hastalarımız gereken tedavilerini gönül rahatlığıyla Özel Hastane imkanlarından faydalanarak günün her saatinde yaptırabilecekler.” dedi.  

Bilgili, ana branşlar olan Dahiliye (İç Hastalıkları), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Kadın Hastalıkları ve Doğum alanlarında hem gündüz hem de gece poliklinik hizmeti vererek Çorum halkının sağlık alanında büyük bir ihtiyacını giderdiklerini, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetini Çorum halkının hak ettiğini ve buna Çorum Özel Hastanesi sayesinde kavuştuğunu ifade etti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum branşının hastane için çok önemli ve iddialı bir branş olduğunu, Çorum halkına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunduklarını bildiren Bilgili, Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında 5 uzman hekim ile Çorum halkına hizmet verdiklerini, alanında uzman ve tecrübeli Opr. Dr. Sinan Özer, Opr. Dr. Sabri Laçin, Opr. Dr. Özgül Bekar ve Opr. Dr. Burcu Torumtay Alıç ile gündüz; Opr. Dr. E. Demet Demiray Zelveci ile de gece poliklinik hizmeti verdiklerini söyledi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında 3 uzman hekim ile gece ve gündüz Çorum halkına ve çocuklarımıza hitap ettiklerini belirten Bilgili’nin verdiği bilgiye göre,  Uzm. Dr. Fatih Sarı ve Uzm. Dr. Engin Uzunosmanloğlu gündüz, Uzm. Dr. Mehmet Açıkgöz de gece poliklinik hizmeti veriyor.

Dahiliye (İç Hastalıkları) branşında da yine 3 uzman hekim ile hizmet veriliyor. Uzm. Dr. Ayfer Cerit ve Uzm. Dr. Zühal Gülsüm Şimşek ile gündüz, Uzm. Dr. Caner Keser ile de gece poliklinik veriliyor. 

Son Güncelleme: 16.01.2018 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.