7 kişi daha karantina yurduna yerleşti

Çorum’da izolasyon kuralarına uymayan 7 kişi karantina yurduna yerleştirildi.

09 Ekim 2020 Cuma 10:43
7 kişi daha karantina yurduna yerleşti

Çorum’da izolasyon kuralarına uymayan 7 kişi daha karantina yurduna yerleştirildi.

Valilik 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü koordinesinde kurulan Mahalle Denetim Ekipleri’nin çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, 08 Ekim 2020 tarihi itibariyle merkez ve ilçelerinde 844 adet ihbar alındı. Bu ihbarların 66’sı  asılsız ya da mükerrer, geriye kalan 778 ihbar için gerekli işlem yapıldı. Yine merkez ve ilçelerde 70900 kişi , 53032 işyeri ve kişi denetlenirken, gerekli uyarılar yapılarak izolasyon kurallarına uymayan kişilere tutulan 364 adet tutanak İl Hıfzıssıhha Kuruluna gönderildi. Maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 7257 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekipleri evlerinde karantinada olmaları gerekirken izolasyon kurallarına aykırı hareket eden 7 kişiyi tutanakla tespit ederek izolasyon sürelerini karantinada geçirmeleri için yurda yerleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-10-09 12:06:47

Bu sorumsuzlara gerekirse hapis cezayı uygulanmalı. Bir de yetkililerden vatandaş olarak ricam ne olur şu maskesiz gezenlere göz açtırmasınlar özellikle pazarlarda

banner165