8 ambulans törenle teslim edildi

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’a tahsis edilen 8 adet tam donanımlı ambulansın teslim töreni gerçekleştirildi.

14 Mart 2015 Cumartesi 14:58


Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’a tahsis edilen 8 adet tam donanımlı ambulansın teslim töreni gerçekleştirildi.


Göğüs Hastalıkları Hastanesi bahçesinde düzenlenen törene Vali Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Emniyet Müdürü S. Erkan Tarancı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Ömer Sobacı, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç,  İlçe Belediye Başkanları, sağlık personeli, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İlçelere dağılımı yapılan ambulansların anahtarları sağlık ekiplerine protokol üyeleri tarafından teslim edildi.


Törende Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Milletvekilleri Murat Yıldırım, Salim Uslu ve Vali Ahmet Kara sırası ile birer konuşma yaparak, ambulansların hayırlı olması temennisinde bulundular.


51 adet tam donanımlı ambulansa sahip olan Çorum Acil Sağlık Hizmetleri’nin ambulans filosu, yeni teslim edilen ambulanslarla birlikte 59’a yükseldi.


Törenden sonra yapılan duanın ardından ambulanslar şehir turu attı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Sağlık Müdürü  Dr. İsmail Yücel yaparken, AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım ve Vali Ahmet Kara da birer konuşma yaparak, sağlık sektöründe yaşanan gelişmeleri aktardı. 

Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı da kutlayan protokol üyeleri, Çorum'a gönderilen ambulansların, Tıp Bayramı'na denk gelmesinin ise farklı bir anlam taşıdığına işaret etti.

Protokol konuşmalarının ardından ambulanslar, ilçelerden gelen sağlık görevlilerine protokol tarafından hayırlı olması temennileriyle teslim edildi.

Anahtar teslim töreninden sonra, 8 ambulans şehir turu atarak, ilçelere doğru yola çıktı.
Alaca, Bayat, Dodurga, Kargı, İskilip Mecitözü, Uğurludağ ve Ortaköy'e  verilen ambulanslarla birlikte Çorum'un ambulans sayısı 51'den 59'a çıktı.





Son Güncelleme: 15.03.2015 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.