Acil serviste sıcak çorba

İskilip Belediyesi hastane acil servisinde hasta ve yakınlarına sıcak çorba ikramı yapıyor.

16 Aralık 2019 Pazartesi 22:32
Acil serviste sıcak çorba

İskilip Belediyesi aşevi marifeti ile Atıf Hoca Devlet Hastanesi acil girişinde her akşam hasta ve refakatçilere ücretsiz sıcak çorba ikramında bulunmaya başladı.

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatları doğrultusunda başlanan uygulama hasta ve hasta yakınlarının takdirini topladı. Göreve geldiklerinden bu yana sosyal belediyecilik ve insan odaklı çalışmalara önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Sülük, hastane önünde sıcak çorba ikramı uygulaması ile de farklılık oluşturduklarını ifade etti.

Daha önce evlerde temizlik uygulaması, pazar servisi, okul servisi ve her gün yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara sıcak yemek dağıtımı yapıldığını hatırlatan Sülük, “Sosyal belediyecilikte fark yaratıyoruz. Bu akşamdan itibaren her akşam İskilip Atıf Hoca Devlet hastanesi acil girişinde hasta ve refakatçilere ücretsiz sıcak çorba ikram ediyoruz. Aşevi marifeti ile uygulanan bu hizmetten dolayı, mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.”

Son Güncelleme: 17.12.2019 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipli 2019-12-17 09:46:52

hizmet çok güzel belediyemize teşekkür ediyoruz. fotoğraftakiler hastane çalışanı,vatandaşa çorbo arttımı.

Avatar
hasta yakını 2019-12-18 09:44:50

hastanelerde personele yemek ve kahvaltı çıkmaktadır.maasını alıyorsun, bırak çorbayı da gariban fukara içsin...

Avatar
Misagir 2019-12-17 23:14:49

Hastanelernobet parasi veremiyor bir tas corbayi cok mu gorfun