Ankara’da imzada bekliyor

Kent Meydanı'na dahil edilecek olan eski Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının devri Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde imzada bekliyor.

26 Ağustos 2018 Pazar 14:08
Ankara’da imzada bekliyor

Kent Meydanı’na dahil edilen Sağlık Müdürlüğü’nün Çorum Belediyesi’ne devri imzada bekliyor.

Hatırlanacağı üzere Çorum Belediyesi, Gazi Caddesi üzerinde bulunan Özel İdare ve İl Genel Meclisi binası ile eski Tekel binasını devralarak yıktı, ardından 10 bin m2 alana Kent Meydanı yaptı.

Kent Meydanı yanında bulunan eski Sağlık Müdürlüğü binasının yerine Bahçelievler’deki eski hastane alanına yeniden modern bir hizmet binası inşa edildi. Eski binanın yine belediyeye devredilerek meydana dahil edilmesi öngörüldü.

Edindiğimiz bilgiye göre, eski Sağlık Müdürlüğü binasının Çorum Belediyesi’ne devrinin Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde imzada beklediği, bu hafta içinde imzadan çıkacağı belirtildi. Binanın devrine dair prosedürün tamamlanmasından sonra Çorum Belediyesi'nin gerekli hazırlıkları yaparak binayı yıkacağı ve meydana dahil edeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 27.08.2018 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.