Art arda sağlıkçılara tahsis

Çorum’da başta sağlık personeli olmak üzere bazı kamu kuruluşlarına misafirhane ve öğrenci yurdu tahsisleri devam ediyor.

03 Nisan 2020 Cuma 14:46
Art arda sağlıkçılara tahsis

Çorum’da başta sağlık personeli olmak üzere bazı kamu kuruluşlarına misafirhane ve öğrenci yurdu tahsisleri devam ediyor.
ÇESOB misafirhanesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline tahsis edilirken, Ensar Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu da bir kamu kuruluşunun istifadesine sunuldu. Son olarak İlim Yayma Cemiyeti Öğrenci Yurdu’nun sağlık çalışanlarının konaklama ihtiyacını karşılaması için protokol imzalandı.


Sağlık Müdürlüğü ile İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi arasında; Covid-19 Pandemisi süresince sağlık çalışanlarının konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla protokol imzalandı.
Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, yaptığı açıklamada, “Tüm dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zor süreçte vermiş oldukları destek ve göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi’ ne teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

CUMHURİYET BAŞSAVICLIĞI İÇİN YURT TAHSİSİ

Öte yandan Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’na tahsis edilen bir vakfa ait erkek öğrenci yurdu İle ilgili değerlendirme toplantısı Vali Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya protokol üyeleri katıldı.

Son Güncelleme: 03.04.2020 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-04-03 16:51:01

Kıymete bindi şimdi sağlıkçılar.. Fotoğraftaki kişinin yüzü gülmezdi. Derdini anlatmaya gelen sağlık personeline çatardı..