Aşgın’a ‘Çok yakışıklı olur’ cevabı

Çorum'da hastane karşısından Küçük Sanayi Sitesi'ne yapılan yeni bağlantı yoluna 'çok yakışıklı oldu' diyen Başkan Aşgın'a karşılık geldi.

27 Temmuz 2020 Pazartesi 00:56
Aşgın’a ‘Çok yakışıklı olur’ cevabı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısından Küçük Sanayi Sitesi'ne açılarak yeniden düzenlenen bağlantı yolunu 'Çok yakışıklı oldu' cümlesiyle paylaştı.

Başkan Aşgın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma 'Nadir' isimli  twitter hesabından 'Hastanenin önüne yapılacak bir üst geçidin de yakışıklı olacağını düşünüyorum…” karşılığı geldi.

HASTANEYE KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILACAKTI…

Bilindiği üzere Ankara yolu şehir girişinde hizmet veren Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle sık sık ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları meydana geliyor.

Hastaneden sağlık hizmeti alan Çorumlular’ın can güvenliği ve trafik yoğunluğunun azaltılması için söz konusu güzergahta otobüs duraklarının yeri değiştirildi, mevcut yaya geçidi kapatıldı, sinyalizasyon ve trafik uyarı işaretlemeleri güncellenerek hastane girişi binanın arka tarafına yönlendirildi. Ayrıca trafik ekipleri bölgede kontrollerini sıklaştırdı.

Hastane önündeki probleme köklü çözüm bulunması amacıyla çok fonksiyonlu köprülü kavşak projesinin hazırlandığı açıklandı. Ancak köprülü kavşak yatırımı konusunda bugüne kadar herhangi bir somut gelişme yaşanmadı.

Son Güncelleme: 27.07.2020 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Slm 2020-07-27 09:44:33

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM,
BELEDİYENİN, HASTANENİN BAHÇESİNE DİKTİĞİ GÜLLER SUSUZLUKDAN KURUYOR HABERİNİZ OLSUN

Avatar
AS 2020-07-27 12:45:53

Yapacak onu da yapacak hepisini yapacak merakın olmasın nadir.

Avatar
Çorumlu 2020-07-27 13:30:16

Bakan Çorum'a gelip söz verdi; hemen görevden aldılar. MaşAllah dediğimiz 3 gün yaşıyor. Amasya'daki açılışa bu kavşakları konuşmaya gitti galiba.

Avatar
Cansu 2020-07-27 19:31:05

Birde hastane onundeki duraklardan hangi semtlere hangi otobüslerin gideceği ile ilgili tabelalar assanız millet birbirine sorarak öğrenmeye çalışıyor

Avatar
Poyraz 2020-07-27 20:50:41

Çoruma havaalanını layık görmeyenlere karşı Havaalanını Çorumlular olarak biz yapmak istiyoruz. Varmısınız Aslan Çorumlu hemşehrilerim. Belki birileri akıl eder. Nede olsa artık Millet olarak devletten birşey beklemez olduk.eskiden devlet Millete hizmet ederdi Artıkın Millet olarak Millete biz hizmet ediyoruz.

Avatar
Çorumlu 2020-07-28 00:21:23

Bu memlekete bir çivi çakmayı çok gören vekiller oldu bu zamana kadar geldi geldi gittiler iktidar partisine her seçimde yüksek oylar çıkmasına rağmen bu memleke iki üç yatırımı çok gördüler ne diyelim. Belediye şuana kadar bekleneni veremedi gözle görülür bir çalışma yok malesef ki vizyon sahibi insanlarım yönetmesi gerekiyo çorumu

Avatar
Demir 2020-07-28 17:11:57

Corum eski devlet hastanesi nezaman açılıyor

Avatar
Turan orhangazi 2020-07-27 23:06:01

Hastane önüne üst geçit olsa iyi olur.birde bu hastane biraz içeri yapilamazmiydi.yada giriş arka tarafa değiştirilmesi.belediyenin bir kaç otobüsü hastaneye tahsis edilemez mi.mesela bir otobüs mimarsinan bir otobüs lozanevler bir otobüs buhara .dolmuş gibi saat beklemeden sefer yapsa.yapilirsa güzel şeyler çıkar meydana da