Aşgın’dan ‘su’ açıklaması

Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın, Yenihayat Barajı’nda incelemelerde bulundu.

31 Ağustos 2019 Cumartesi 23:57
Aşgın’dan ‘su’ açıklaması

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Yenihayat Barajı’nda incelemelerde bulundu.
Seyfe köyünde Kent Konseyi’nin düzenlediği programa katılan Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın, etkinliğin ardından kentin içme suyu ihtiyacının karşılandığı barajı gezdi.


Çorum’da geçtiğimiz haftalarda suyla ilgili problemler yaşandığını hatırlatan Aşgın, “Suyun renginde problem vardı. Yaptığımız incelemelerde mikrobiyolojik bir sorun olmamasına rağmen suyumuzun rengindeki problemi çözemedik” dedi.
Son olarak dalgıç ekipleriyle baraja gelerek incelemelerde bulunduklarını anlatan Aşgın, “Dalgıç ekiplerimizin barajda yaptığı incelemelerde platformdaki borulardan birisi kırılmış ve dibe vurmuş. Dipten aldığımız içinde suyu arıtma tesisleri o rengi bir türlü kaybedemiyor. O gün o sorunu çözdük”


İHA

 

Son Güncelleme: 31.08.2019 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.