Bakan gece yarısı açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, gece yarısı yaptığı paylaşımda Türkiye'deki corona virüs salgınıyla mücadele konusunda güzel haberi verdi

12 Nisan 2020 Pazar 09:57
Bakan gece yarısı açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, gece yarısı yaptığı paylaşımda Türkiye'deki corona virüs salgınıyla mücadele konusunda güzel haberi verdi ve yoğun bakım hasta sayısının ilk kez azaldığını belirtti.
Bu arada Türkiye 10 Nisan'da 1667 olan yoğun bakımdaki hasta sayısı 11 Nisan'da 1626'ya düştü.
Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs (Covid-19) hastalarının tedavi tablosunda yeni bir gelişme olduğunu belirterek, şöyle dedi;
“Koronavirüs hastalarının tedavi tablosunda bugün yeni bir gelişme var. Türkiye ölçeğinde yoğun bakım toplam hasta sayımız İLK KEZ azaldı. 6 üniversitemizden bilim insanlarımız aynı kanıda: Bu izlenen tedaviyle, tedbirlerin sonucudur. Tedbirlerle alacağımız sonuç nettir.”
81 İL SAĞLIK MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ
81 il sağlık müdürü ile de görüştüğünü duyuran Sağlık Bakanı Koca, "81 ilimizin İl Sağlık Müdürleriyle, Bakan Yardımcılarımız ve Genel Müdürlerimizin de katıldığı bir telekonferans görüşmesi yaptık. Mevcut ve ortaya çıkabilecek ihtiyaçları ele aldık. Bilim Kurulumuzun, Üniversite Rektörlerimizin tedavideki tecrübe ve tavsiyelerini paylaştık."dedi.

Son Güncelleme: 13.04.2020 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.